1 maj 2013

fotoutmaning maj 2013 | SNAPSHOTS






Äntligen dags igen! Förra året var jag med i en av fotoutmaningarna hos Kristina med bloggen Ingen vanlig dag, och nu är det dags igen! Jag kommer att vara med både på bloggen och på instagram, i vilken utsträckning visar sig. Men förmodligen mer frekvent på instagram. Detta ska bli sååå kul! En fotoutmaning för mig innebär ny inspiration och upptäckarlusta till fotograferingen. 



Första temat ut är Snapshots, snabba bilder helt enkelt. Mitt bidrag på bloggen blir de här skillorna som min älskade dotter kom in med lite tidigare. Så fina i sin enkelhet. 



Kika gärna in till Kristina för länkar till fler bidrag i utmaningen!



4 kommentarer:

  1. Söta små blommor! Ha en fin dag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack, och jag önskar dig en fin helg!

      Karin

      Radera
  2. Hej! Vilken blogg! Jättefin =) Hittade hit via fotoutmaningen. Jag är också med och har valt att länka de bloggare jag tyckte gjort jobbet bäst, du var först ut ;-)

    Allt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj så glad jag blir - tusen tack fina du! Och tack för länkningen, blir jätteglad. Ska försöka mig på att länka några i nästa inlägg men jag bloggar från mobilen just nu för både systemkamera och dator är paj och då blir det så meckigt med att länka... Men jag ska ge mig på ett försök!

      Kram till dig!

      Karin

      Radera


Tack för att du vill lämna en hälsning här! Det gör mig glad och inspirerar. Frågor svarar jag på i kommentarsfältet.

~ Karin ~